Publicat de: adriana | octombrie 6, 2009

Creditul subvetionat – in ce masura ne ajuta…

Vreau sa dezbat o problema a noastra, a persoanelor cu handicap din ROMANIA. Si anume creditul subvetionat de catre stat in doua probleme care nu cred ca ne ajuta chiar atit cit trebui sau mai bine spus deloc. Se da un credit subventionat pentru renovarea locuintei, dar multi sau cam toti cei care stau in rural ar avea nevoie de o baie sau o camera , pentru ce are trebuinta fiecare, dar statul nu da pentru asta.
Si care este scopul de renovare? Nu este corect! Noi avem nevoie de comfort si sa traim omeneste. Nu cerem ceva deosebit – doar sa se acorde aceste credite si pentru construirea de anexe – chiar necesare.
Al doilea articol este cel referitor la creditul pentru achiztionarea unui autoturism – iti da statul bani sa cumperi o masina, dar pe multi nu ii ajuta cu nimic. Daca se dadea un credit sa poti cumpara un carut electric sau un atv pe benzina, pentru cei ce stau la tara si sunt drumurile cum sunt… Asa i-as intreba pe domnii guvernanti – oare ei fac legi pentru noi sau dupa bunul lor plac?! Cred ca legile ar trebui facute sa ajute pei cei ce au nevoie de acest ajutor. Oare se poate schimba ceva? Pentru a ne fi de un ajutor real, pentru noi, cei care avem nevoie de el… Nu cred ca cerem inposibilul, cred si sunt sigur ca acesti bani (daca se face un studiu) nu sunt folositi nici jumatate.  Daca s-ar da bani pentru un atv sau sa poti sa iti construiesti ceva, ar fi mult mai bine folositi de noi, cei care avem nevoie. Va rugam sa ne ajutati – cei care sunteti pusi sa ajutati, sau mai bine spus – sa ne dati dreptul nostru la o viata normala. Va multumim! ____________________________________________ scris de Grigore Gheorghe
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: